Het hele jaar door plezier van uw tuin

  • ONTWERP - AANLEG - ONDERHOUD

logo

Monseigneur Goossenssingel 26

5262 SN Vught

Ma - Zat 8.00 - 18.00

Zondag gesloten

Projecten


Project - Empel - Achtertuin, vlonder en kunstgras

De oorspronkelijk tuin was volledig bestraat met koppelstones. De klant wilde hiervan af en dit veranderd hebben in kunstgras aangevuld met een composiet vlonder onder de bestaande overkapping. Aan de zijkant van de tuin heb ik eveneens een border gemaakt van zogeheten gekapte antraciet 'stapelbroodjes'. Hierdoor ontstaat een onderhoudsvriendelijke tuin waar men het hele jaar van kan genieten.
Reacties klanten

Enkel en alleen positief

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Frank van der Donk, onze ervaringen zijn enkel en alleen positief. Frank is een man van zijn woord en heeft aan een klein woord genoeg om te weten wat er van hem verwacht wordt. Een aantal keer per jaar komt hij bij ons de buitenruimte opfrissen en bijwerken en hij doet dit met veel plezier. De rommel wordt ook door hem afgevoerd. Als we hem tussentijds nodig hebben staat hij ook altijd paraat. Aangezien wij een dienstverlenend bedrijf zijn komt Frank op momenten dat onze klanten er geen last van hebben, erg fijn!

Autotaalglas
Deskundig, betrouwbaar en secuur.

Frank is al ruim 15 jaar “mijn” tuinman. Deskundig, betrouwbaar en secuur. Zeer goede prijs- en kwaliteitverhouding. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Greet Boddaert
Levert uitstekend werk!

Frank van der Donk levert uitstekend werk! Doet zijn werk altijd met een zeer brede lach op zijn gezicht!

Hans v/d Meijden
Zeer betrouwbaar, deskundig, eerlijk en harde werker

Frank is echt een goeie gast! Zeer betrouwbaar, erg deskundig, altijd even eerlijk en hij werkt echt hard. Van ons kleine stukje grond heeft hij een hele mooie tuin gemaakt door echt naar ons te luisteren en onze wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Frank is top!

Rob & Daan
Steeds tot onze tevredenheid

Al meer dan 8 jaar maken wij gebruik van de diensten van Hoveniers- en klusbedrijf Frank van der Donk. Steeds tot onze tevredenheid. Het vorig jaar door hem aangelegd terrasje is een sieraad voor onze tuin. Wij twijfelen er niet aan of de door hem nog te renoveren terrassen zullen dezelfde tevredenheid opleveren.

Rob en Rietje Jacobs
Een vakman

Betrouwbaar en komt afspraken na. Staat open voor overleg, geeft advies en is oplossingsgericht. Wij vinden het een top tuinman!

Kees en Petra Kamp

Welkom bij Hoveniersbedrijf Frank van der Donk

De specialiteit van Hoveniersbedrijf Frank van der Donk is het bedenken, ontwerpen, aanleggen en reorganiseren van privé- en bedrijfstuinen. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud van uw tuin, maar ook voor terras- en vijveraanleg. Zelfs u balkon of dakterras veranderen wij in een plek waar u zich heerlijk zult voelen. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg, met het oog op al uw wensen en binnen uw budget.Wat u ook in uw tuin wilt realiseren, wij beschikken over de kennis, ervaring, de vakmensen en het juiste gereedschap. Hoveniersbedrijf Frank van der Donk helpt u graag! Wij nemen als u wilt de totale zorg van uw tuin over, maar wij kunnen u ook helpen met het snoeien van uw struiken of bomen. Ook zijn wij er voor u voor het leveren van aanverwante tuinartikelen zoals bijvoorbeeld kunstmest, onkruidbestrijdingsmiddel, gereedschappen etc.