Het hele jaar door plezier van uw tuin

  • ONTWERP - AANLEG - ONDERHOUD

logo

Monseigneur Goossenssingel 26

5662 SN Vught

Ma - Zat 8.00 - 18.00

Zondag gesloten

Tuinontwerp

image images

Aan de hand van de door ons ontworpen tuin kunt u uw tuin gaan aanleggen, of dit uit handen geven aan Hoveniersbedrijf Frank van der Donk waardoor alles vakkundig wordt uitgevoerd. Orde en netheid staan bij ons hoog in het vaandel.De tuinaanleg kan uiteraard ook beginnen met een door uzelf geschetst plan of aan de hand van de tekening van een tuin architect. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze offerte bevat een uitgebreide werkomschrijving.

Het kan natuurlijk zijn dat tijdens de tuinaanleg de wensen veranderen. Hoveniersbedrijf Frank van der Donk is zeer flexibel en we zullen er naar streven u tuin zo netjes mogelijk af te leveren zodat u 100% tevreden bent. Orde en netheid staan bij ons hoog in het vaandel.
image images

Om een tuin mooi te houden, is het van groot belang om de tuin regelmatig goed te onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar soms komt het voor dat u hier zelf niet toe in staat bent i.v.m. bijvoorbeeld een drukke agenda. Daarnaast zijn er voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden, bepaalde vaardigheden of materialen nodig. Voornamelijk het snoeien van de beplanting (bomen, hagen), het onderhoud van het gras en onderhoud van vijvers vragen speciale aandacht. Om u hierin behulpzaam te zijn, bieden wij u diverse vormen van onderhoud. Wilt u het gehele jaar geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw tuin, dan kunt u met Hoveniersbedrijf Frank van der Donk een onderhoudscontract afsluiten. Wij kunnen deze contracten in verschillende vormen aanbieden.
image images

Heeft u totaal geen idee hoe uw tuin of bedrijfstuin eruit moet zien of houdt u alle opties open? Hoveniersbedrijf Frank van der Donk denkt graag met u mee. In beide gevallen geven wij advies voor tuinaanleg voor uw eigen tuin of bedrijfstuin. Tijdens een eerste kennismakinggesprek kunnen al uw wensen besproken worden. Er zal in overleg bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Door onze vakkennis en jaren lange ervaring houden wij op het gebied van tuinontwerpen rekening met o.a. het aanzicht van uw huis/bedrijfspand, de ligging van uw tuin, zon en schaduw in uw tuin en de daarvoor juist te combineren planten en/of bomen. Na dit onderzocht te hebben, kan er een professionele tuintekening gemaakt worden waarin al uw wensen zijn verwerkt.
image
Advies nodig?
06-55544485

Hoveniersbedrijf Frank vd Donk Monseigneur Goossensingel 25 5262 SN Vught