Voor al uw klussen in en rondom uw huis

  • SCHILDERWERK - TIMMERWERK - VLOEREN - MONTAGE etc.

logo

Monseigneur Goossenssingel 26

5262 SN Vught

Ma - Zat 8.00 - 18.00

Zondag gesloten

Klusbedrijf

Voor al uw klussen in en rondom uw huis

Klusbedrijf Frank van der Donk is er speciaal voor de kleine klusjes in en rond het huis die vaak blijven liggen omdat u niet over de juiste materialen of kennis beschikt, geen tijd of lichamelijke beperkingen heeft waardoor u niet zelf in staat bent de klus te klaren.
De werkzaamheden omvatten o.a.:
- Schilderwerk
- Klein timmerwerk
- Vloeren leggen
- Montage werk
- Ophangen van lampen, lijsten, sleutelkluisjes etc. etc.
- En nog veel meer ...
Heeft u een kleine klus, zoals bovenstaande of misschien iets anders? Bel gerust voor een afspraak!Reacties klanten

Enkel en alleen positief

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Frank van der Donk, onze ervaringen zijn enkel en alleen positief. Frank is een man van zijn woord en heeft aan een klein woord genoeg om te weten wat er van hem verwacht wordt. Een aantal keer per jaar komt hij bij ons de buitenruimte opfrissen en bijwerken en hij doet dit met veel plezier. De rommel wordt ook door hem afgevoerd. Als we hem tussentijds nodig hebben staat hij ook altijd paraat. Aangezien wij een dienstverlenend bedrijf zijn komt Frank op momenten dat onze klanten er geen last van hebben, erg fijn!

Autotaalglas
Deskundig, betrouwbaar en secuur.

Frank is al ruim 15 jaar “mijn” tuinman. Deskundig, betrouwbaar en secuur. Zeer goede prijs- en kwaliteitverhouding. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Greet Boddaert
Levert uitstekend werk!

Frank van der Donk levert uitstekend werk! Doet zijn werk altijd met een zeer brede lach op zijn gezicht!

Hans v/d Meijden
Zeer betrouwbaar, deskundig, eerlijk en harde werker

Frank is echt een goeie gast! Zeer betrouwbaar, erg deskundig, altijd even eerlijk en hij werkt echt hard. Van ons kleine stukje grond heeft hij een hele mooie tuin gemaakt door echt naar ons te luisteren en onze wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Frank is top!

Rob & Daan
Steeds tot onze tevredenheid

Al meer dan 8 jaar maken wij gebruik van de diensten van Hoveniers- en klusbedrijf Frank van der Donk. Steeds tot onze tevredenheid. Het vorig jaar door hem aangelegd terrasje is een sieraad voor onze tuin. Wij twijfelen er niet aan of de door hem nog te renoveren terrassen zullen dezelfde tevredenheid opleveren.

Rob en Rietje Jacobs
Een vakman

Betrouwbaar en komt afspraken na. Staat open voor overleg, geeft advies en is oplossingsgericht. Wij vinden het een top tuinman!

Kees en Petra Kamp